Ellinikomeli FacebookEllinikoMeli Channel
Παρασκευή, Ιούλιος 10, 2020
Text Size
Home Μελισσοκόμος Νέα Προιόντα Κάμερες ασφαλείας - Δείγματα λήψεων

Εκπαιδεύσεις μελισσοκομίας - 6η χρονιά λειτουργίας


( 23 Votes )

IMG_5888_copyΕπειδή μας ζητήσατε ορισμένα δείγματα, τα παρακάτω βίντεο έχουν τραβηχτεί απο τις κάμερες για το μελισσοκομείο, άλλα ημέρα και άλλα νύχτα και σας τα παρουσιάζουμε. Τα βίντεο δεν έχουν δεχτεί επεξεργασία παρά μόνο τη συμπίεση του youtube.

 

 

 

 

 

Σχόλια  

 
0 #1 Χανιώτης Κώστας 12-05-2011 06:56
Πολύ καλές οι λήψεις!Μόνο που δεν φαίνεται ο Αρ. Κυκλ/ρίας του φορτηγού.
 
 
+1 #2 paraskevas 12-05-2011 07:33
ΚΑΛΗ Η ΚΑΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ ΑΚΡΙΒΑ!!!ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1ον:ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ (ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΙΤΕ( ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΜΕΡΕΣ ΡΕ ΠΟΛΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ)ΑΑΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΕΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ :-) ;-)
 
 
+1 #3 Ιωάννης Τζιάσιος Bee-shop.gr 12-05-2011 13:53
Ευχαριστώ Παρασκευά και Κώστα για τα σχόλια. Όντως στο πρώτο βίντεο δε φαίνεται ο αριθμός κυκλοφορίας γιατί η κάμερα τοποθετήθηκε πολύ χαμηλά και κοντά στο δρόμο με αποτέλεσμα να υπερφωτίζει την πινακίδα που έχει ανακλαστική επιφάνεια. Ωστόσο στο σημείο που έχει τοποθετηθεί η κάμερα δεν μπορεί υπο φυσιολογικές συνθήκες να περάσει αμάξι γιατί υπάρχει αλυσίδα που κλείνει το χωράφι...

Κλέφτης τη νύχτα με μελισσοκομική κουκούλα? Φοράς κουκούλα εσύ όταν μεταφέρεις μελίσσια? Κι άντε και φοράει και δεν τον αναγνωρίσω... θα τον έχω δει σε προηγούμενη φάση που θα έχει έρθει να κόψει κίνηση ή θα αναγνωρίσω το αμάξι του ή έστω στη χειρότερη θα έχω μια εικόνα για το τι έγινε και το πότε (timestamp).

Όσο για το δικαστήριο, δε χρειάζεται να πάω με την κάμερα για αποδεικτικό...αν τον αναγνωρίσω θα τα βρω και τα μελίσσια μου...και τότε το δικαστήριο είναι το λιγότερο που θα τον απασχολεί!!

Αλλά εκτός αυτού την πινακίδα μπορώ να τη βάλω εκ των υστέρων...μπορεί να το αποδείξει ο κλέφτης οτι δεν υπήρχε? Θα φέρει μήπως μάρτυρα υπεράσπισης?

Όσο για τη νομοθεσία, ρώτησα δικηγόρο και μου απάντησε πως δεν εμπίπτει σαν τεχνολογία στα "ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ" συνεπώς δεν υπάρχει υποχρέωση υποβολής αίτησης στην Α.Π.Π.Δ. Μάλιστα υπάρχει παράγραφος στην τελευταία νομοθετική πράξη που γράφει:

Η παρούσα Οδηγία εφαρμόζεται στην επεξεργασία δεδομένων εικόνας ή/και ήχου που
πραγματοποιείτα ι μέσω συστημάτων βιντεοεπιτήρηση ς από πάσης φύσεως δημόσιους φορείς ή
από φυσικά ή νομικά πρόσωπα για τον σκοπό της προστασίας προσώπων ή/και αγαθών στον
οποίο εντάσσονται και ειδικές περιπτώσεις παροχής υπηρεσιών υγείας. Ειδικότερα:
α) Προστασία προσώπων ή/και αγαθών. Ο σκοπός της προστασίας προσώπων ή/και αγαθών
δικαιολογείται από το έννομο συμφέρον ή την νομική υποχρέωση του ιδιοκτήτη ή του
διαχειριστή ενός χώρου να προστατεύσει τον χώρο καθώς και τα αγαθά που ευρίσκονται στον
χώρο αυτό από παράνομες πράξεις. Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια της ζωής, της
σωματικής ακεραιότητας, της υγείας καθώς και της περιουσίας τρίτων που νομίμως ευρίσκονται
στον επιτηρούμενο χώρο.

Τώρα για την τιμή που λες, αφενός δεν κάνω εγώ την εισαγωγή (καθ'ότι δεν είμαι έμπορος) και αφετέρου επειδή έχω δει τα χαρτιά και το κόστος εισαγωγής του προιόντος, σε διαβεβαιώ ότι πωλείται σε πολύ αυστηρά εμπορικά όρια κέρδους. Μπορώ να σου πω και κατ'ιδίαν πόσο κοστίζει σαν αγορά και πόσο είναι το κέρδος ανα τεμάχιο αλλά και πόσο "after sales service" απαιτείται... κι όλο αυτό κοστίζει σε χρόνο και σε χρήμα... ;-)
 
 
+1 #4 Χανιώτης Κώστας 12-05-2011 16:21
1)Ευχαριστώ για την απάντηση (στο κομμάτι που με αφορά, δλδ την πινακίδα κυκλοφοριας)
2)Η τιμή πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή σε σχέση με το πακέτο υποστήριξης .
3)Το προϊόν είναι αρκετά καλής ποιότητας και πραγματικά με εντυπωσίασε όταν το είδα.
4)Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει νομικό κώλυμα για την συγκεκριμένη βιντεοσκόπηση .
5)και τελευταίο.Έχω δεί κατά καιρούς διάφορους να σε κατακρίνουν γιατί πουλάς το συγκεκριμένο προϊόν και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.Στο κομμάτι της τιμής, όποιος μπορεί ας το φέρει στην αγορά με μικρότερη τιμή ή ας το διαθέτει χωρίς το παραμικρό κέρδος,δεν βλέπω όμως κανέναν να το κάνει, αντ'αυτού βλέπω μόνο κατακριτικά σχόλια. Ο χώρος του εμπορίου είναι ανοικτός ,ελεύθερος και νόμιμος.
 
 
0 #5 paraskevas 12-05-2011 17:40
κυριε κωστα χανιωτη σας παρακαλω μην φανταζεστε φαντασματα δεν κατατκρινω κανεναν ειχα μερικες ερωτησεις και της εκανα δεν ειπα κατι κακκο ισα ισα εμενα το site μου αρεσει και για αυτο ειμαι και μελος και οπως ειναι ελευθερο το εμποριο ετσι ειναι ελευθερος ο λογος και ο τροπος σκεψης εμενα τι να κανουμε μου φενετε ακριβουλα ρε φιλε ισως γιατι μπορει να μην μπορω να τα διαθεσω ισως για αλλο λογο αλλα αμα νομιζει ο διαχειρηστης της σελιδας οτι εγραψα κατι κακο μπορει να μου το πει ο ιδιος κυριε κωστα
 
 
-1 #6 KOSTAS 13-05-2011 21:16
Η αληθεια πιστευω βρισκεται καπου στην μεση γιατι οπως λεει ο κυριος παρασκευας ΝΑΙ ειναι εφικτο να μπει καποιος εαν εχει κινητρο τον δολο με κουκουλα
τωρα δεν ξερω αν ισχυει αυτο που λεει ο κυριος Ελληνας μελισσοκομος οτι δεν χρειαζεται να γραφει οτι οχωρος βιντεοσκοποιται , αλλα εγω εχω παρατηρησει οτι οντως απο τραπεζες και οπουδηποτε χρειαζεται φυλαξη χωρου (μεχρι και περιπτερο) το γραφουν ή επιφερουν αναλογη σημανση. Ετσι οταν δεν ξερεις καλα την νομοθεσια βρισκεις τον μπελα σου ακομα και εαν εχεις 100% δικιο. Οντως το κρατος δεν μας υποστηριζει ,εγω θα το ξαναπω μην παιρνεται αλλοδαπους και τους δειχνεται τα σημεια οπου τα εχετε βαλει καντε την δουλεια μονοι σας ή παρτε ενα δικο σας ανθρωπο! Και μετα κερασε τον ενα τσιπουρο. Οσο για το εμποριο ετσι ειναι τι να κανουμε
 
 
+1 #7 Κώστας 06-07-2011 19:41
Η άποψή μου είναι πως η κάμερα είναι αποτελεσματική μόνο για λήψεις όσο υπάρχει φως της ημέρας. Αποδίδει μια πάρα πολύ καλή εικόνα.
Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στις νυχτερινές λήψεις η κάμερα χρησιμοποιεί δική της φωτεινή πηγή (διορθώστε με αν κάνω λάθος) με αποτέλεσμα να γίνεται ορατή και αντιληπτή το βράδυ, και από κρυφή να γίνεται "φανερή". Οπότε εύκολα μπορεί να "τυφλωθεί".
 
 
+1 #8 Ιωάννης Τζιάσιος Bee-shop.gr 06-07-2011 21:05
Η κάμερα χρησιμοποιεί υπέρυθρες, που σημαίνει πως είναι αόρατες απο ανθρώπινο μάτι.
 

Για Μελισσοκόμους - Παρουσιάσεις προιόντων

Συνταγές με μέλι

Συνταγές με μέλι

Μελισσοκομικός εξοπλισμός

Εξοπλισμός μελισσοκομίας, αναλώσιμα, ένδυση,τροφές,κυψέλες,μελιτοεξαγωγείς κ.α.
Διαφήμιση

Εκπαίδευση μελισσοκόμων

beeshop

1

Έχουμε 897 επισκέπτες συνδεδεμένους

Ντοκιμαντέρ στα Ελληνικά

Ο καιρός

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα Ellinikomeli.gr

Αν δεν είστε εξοικειωμένος με το ίντερνετ...μην ανησυχείτε! Όλα εδώ είναι εύκολα και απλά.

Στο site θα βρείτε άρθρα, ειδήσεις, οδηγίες για νέους και ενημερώσεις για παλιούς μελισσοκόμους.

Για να βρείτε όσα σας ενδιαφέρουν απλά αναζητήστε την κατάλληλη επιλογή απο το μενού, στο πάνω μέρος της σελίδας.

Για να διαβάσετε ορισμένα άρθρα, θα χρειαστεί να γίνετε μέλος, τα υπολοιπα είναι δωρεάν

Μενού πλοήγησης